Readly

Readly

Från: 99kr / månad
Ingen bindningstid
Mobil: android, ios
Dator: browser

Fler användare och offlinesynk?

Prenumeration och bindningstider?

Readly har inga som helst bindningstider. Din prenumeration fortlöper tills de säger upp den och du debiteras en gång per månad. Priset är 99kr /mån och hela familjen kan dela på samma abonnemang (upp till 5st). Vill du prova på helt utan någon kostnad kan du göra detta genom vår länk i en hel månad (normalt är det 14 dagar). Säger du upp ditt abonnemang innan denna tid har gått ut så kostar det dig inget och inga pengar kommer att dras från ditt kort!

Korsord med Readly?

Jo Readly har tänkt på det mesta. Redan i slutet av 2015 uppdaterade man sin app för att stödja korsordslösning i korsordstidningar direkt i appen. Med ett enkelt långtryck på sidan med korsordet och sedan är det bara att börja mata in svaren. Med Readly har du tillgång till ett stort utbud av korsord- och sudoku-tidningar. Förutom det aktuella numret har du också tillgång till äldre nummer, det vill säga närmast ett oändligt antal korsord!
Ett urval från Readly är: Sudoku för alla, Korsord (GT/Expressen), Kryss & Quiz, Lätta Kryss, Nybörjarkryss, Lätt & Lagom, Bra Korsord, Aftonbladet Kryss Special och många fler. Dessutom en mängd Sudoku-tidningar samt korsordstidningar på engelska.

Utbudet hos Readly